• obrázek_(1)
  • obrázek_(2)
  • obrázek_(3)
  • obrázek_(5)
  • obrázek_(6)
Obrázek_(1)

Bambusové Tričko Classic Horčicové Dlhý Rukáv Pánske

31,60 €
S DPH
Skladem
Down
Popis

Dlhý rukáv má dlhý zoznam priaznivcov

Pokiaľ patríte medzi mužov, ktorí majú v obľube dlhé rukávy, chceme vás uistiť, že máme tričká aj pre vás, a rovnako ako CLASSIC s krátkym rukávom sú šité podľa konfekčného štandardu. Toto bambusové tričko vám poskytne úplné pohodlie pri odpočinku, pri aktívnom trávení voľného času, alebo pri športe.

Dlhý rukáv je v oblasti zápästia zúžený, no stále dostatočne pružný, aby sa v prípade potreby dal vyhrnúť. Vďaka funkčným vlastnostiam bambusu a pevnému prešitiu trojihlou sa vy aj vaše tričko môžete bez obáv spoločne pustiť do akejkoľvek adrenalínovejšej akcie.

Gramáž: 220 g/m2

Složení: 95% bambusová viskóza + 5% elastan

Co je bambusová viskóza?

Materiál velmi měkký a příjemný na dotek, díky kulaté a hladké struktuře svých vláken nedráždí ani citlivou pokožku. Ve srovnání s bavlnou je bambusová viskóza více prodyšná a vykazuje lepší transport vlhkosti. Vyznačuje se dobrou savostí a v závislosti na struktuře tkaniny i nemačkavostí. Viskózová vlákna zajišťují optimální výměnu tepla, čímž přispívají k příjemnému pocitu při nošení v kterémkoli ročním období. Na rozdíl od čisté bavlny je viskózový materiál splývavější a lesklejší. Elastan má vynikající strečové vlastnosti, takže materiálu dodává optimální pružnost, aniž by potlačil přednosti viskózy. 

Péče o bambusové oblečení:

Oblečení perte v pračce při teplotě max. 40 °C, sušičku nepoužívejte. Trička s potiskem je nutné před prvním nošením vyprat. Pokud oblečení vyvěsíte na ramínku, nemusíte ho ani žehlit, případně vám stačí mnohem menší teplota, než je tomu u bavlny. Potisk na tričkách nežehlete vůbec. Pro delší životnost trička i potisku doporučujeme prát (případně žehlit) naruby a používat kvalitní, ovšem neagresivní prací prášky. Nepoužívejte aviváž ani žádné odstraňovače skvrn.

Hodnocení

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.