Vítejte na novém e-shopu obchodu Bambutik.cz

SPUŠTĚNÍ NOVÉHO E-SHOPU

 

Milí zákazníci a návštěvníci obchodu Bambutik,

s radostí Vás vítáme na nové verzi e-shopu www.bambutik.cz, kterou jsme spustili 1. července 2024. V rámci tohoto vylepšení jsme se zaměřili především na technické úpravy, které zlepší váš zážitek z pobytu a pohybu po stránkách. E-shop se nyní načítá rychleji a dobře zobrazuje na všech mobilních zařízeních. Níže naleznete důležité novinky, které Vás seznámí s novým prostředím.

ZÁKAZNICKÉ ÚČTY

Všechny Vaše zákaznické účty byly převedeny. Vaše jméno, e-mail, dodací adresa apod. zůstávají nezměněné. Co však převést nelze, je Vaše heslo do zákaznického účtu. Prosíme, abyste si vytvořili heslo nové. Je to intuitivní a snadné. Návod jak na to naleznete zde.

NOVÉ DÁMSKÉ TOPY

Snímek obrazovky 2024-07-03 v 0.50.16

Nově jsme do nabídky zařadili dámská letní trička a topy. Jsou to Top Easy, Tričko Basico s krátkým i dlouhým rukávem a Netopýr s dlouhým rukávem. V tuto chvíli nenajdete v nabídce trička s potiskem - na jejich aktualizaci pracujeme. Pokud máte zájem o tričko s potiskem z původní nabídky, neváhejte nás kontaktovat. Je však třeba počítat s delší dodací lhůtou.

NOVÉ ZOBRAZENÍ PRODUKTŮ

Kategorie „Ženy“ je nyní rozdělena na srozumitelnější podkategorie podle střihů jednotlivých topů: Vody, Lodičky, Volné topy. Nově také můžete prohlížet a filtrovat kompletní nabídku hlavních kategorií pro ženy, muže a děti.

Děkujeme vám za vaši věrnost a přejeme příjemné nakupování!

Tým Bambutik.cz

Zpět do obchodu